Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A Lidl új termékkínálatának mindenki örülni fog, aki most otthon van

A Lidl Magyarország innovatív módon bővíti állandó kínálatát a frissensült péksütemények fagyasztott változataival, melyek már elérhetőek az áruházak polcain.

A gyors, példaértékű innováció révén az áruházlánc mélyhűtőiben tízféle édes és sós pékáru kap helyet, melyek otthon könnyedén elkészíthetőek és a sütőből kivéve bármikor frissen, ropogósan fogyaszthatóak.

A Lidl Magyarország alapfilozófiájának része, hogy mindig friss, magas minőségű termékkínálattal várja vásárlóit, melynek szerves része az immár tíz éve elérhető helyben sütött pékáru választék is. A vállalat folyamatosan törekszik a megújulásra, hiszen egyre nagyobb az igény az innovatív és kényelmi funkciókat is ellátó minőségi termékek iránt. Az áruházlánc a vásárlói igények maximális kiszolgálására, valamint a kialakult helyzetre rendkívül gyorsan reagálva, hazai beszállítói partnereivel szorosan együttműködve nagy volumenű termékfejlesztésbe kezdett. A magyar innovációnak köszönhetően a vásárlók kedvenc péksüteményei már fagyasztott formában is elérhetővé válnak a hazai áruházak kínálatában.

A vásárlók megszokott kedvencei között kétféle császárzsemle, zsúrvekni, mini fonottkalács, mini ciabatta, túrós rétes, sajtos pogácsa, kakaós csiga, barackos túrós táska és a belga csokis táska kaptak helyet, melyek kettő, hat, nyolc, valamint tíz darabos kiszerelésben vásárolhatóak meg. A péksütemények otthon könnyedén elkészíthetőek: nincs szükség semmilyen hozzávalóra, a csomagolásból kivéve azonnal betehetjük a sütőbe és az előírt módon, a megfelelő hőfokon kisütve akár rögtön fogyasztható. A biztos siker és a harmonikus ízvilág érdekében pontos elkészítési útmutató és videó is segíti a vásárlókat.

A Lidl gyorsfagyasztott, otthon elkészíthető pékárui segítségével a frissen sült, ropogós péksütemények fogyasztásának élménye a mindennapok részévé válhat.
Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője elmondta: „Felelős vállalatként ebben a nehéz időszakban is támogatni szeretnénk vásárlóinkat. A #maradjotthonfőzzotthon kampányunkkal az otthoni főzésben szeretnénk segítséget nyújtani, most pedig azokra gondoltunk, akik minden nap friss péksüteményt fogyasztanak. A mélyhűtött pékáruk megegyeznek az áruházlánc méltán népszerű friss helyben sütött termékeivel. A fejlesztések révén a vásárlók a sütőből kivéve bármikor hozzáférhetnek a friss, ropogós kedvenceikhez, méghozzá a Lidl-től megszokott minőségben és kedvező áron.”
 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Getty Images

Szólj hozzá!

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

simonkata7
simonkata7 Wed, 2020-05-06 09:47

Évek óta, megveszem a pékárut, és lefagyasztom úgy, ahogy van. Egy hétig, mindennap elő veszem azt ami kell, nem kell ahhoz méregdrága új, fagyasztott termék.. Szerintem. És, egyetértek az előttem szólóval, alapkészleten nincs keleti konyha alapanyag, úgy kell vadászni, mert valóban vidéken csak lesnek, mint a boci ha keresem. Mondjuk, futottam már olyanba is bele, hogy fogalmuk nem volt arról, mi a szárzeller....

Anagyferó
Anagyferó Tue, 2020-05-05 19:35

Én személy szerint jobban örülnék, ha rendszeresítenék a keleti konyha különlegességeit. Akkor nem kellene elslattyogni pl. üvegtésztáéert, vagy bambuszrügyért stb egy nagy bevásárló központba, mert vidéken ezeket a termékeket akkor lehet kapni, ha akcióba rakják. De az nagyon ritkán van, más üzletekben rajtuk kívül az ALDI is szokott keleti élelmiszereket árulni, de szintén csak akciósan. Csak azt ne mondják, hogy nem fogy, mert pár nap alatt elkapkodják az emberek mindkét helyen. Igaz szójacsírát otthon is lehet csinálni, de a többit?