Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Madonna Beverly Hills-i rezidenciája minden szupersztár lakását lepipálja

A pop nagyasszonyának nincs rossz ízlése, azt meg kell hagyni! Ez a Beverly Hills-i ház valami egészen pazar látványt nyújt Los Angeles szívében.
Madonna gondolt egy nagyot, és úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány alatti időszakot nem a saját New York-i vagy épp Portugáliában található ingatlanjában tölti, hanem kibérel magának egy Beverly Hills-i luxusotthont, ahol egyébként hírességek egész hada megfordult már. 
 
 
A havi 120.000 dolláros bérleti díjért (ez több, mint 36 millió forintot jelent havonta) egy 9 hálószobás, 9 és 5 fél fürdőszobás ingatlant élvezhet a 62 éves díva fűtött medencével, bowlingpályával, házi mozival, teniszpályával. Az épületet Paul Revere Williams építész tervezte, és az 1940-es évek elején készült el, lakott itt többek között Paul McCartney és Melanie Griffith is. A kúria az évtizedek alatt többször megújult, jelenlegi formájában több stílus is keveredik, a rusztikustól az egészen minimalista helyiségekig itt minden megtalálható. 
 
 
Amíg a nappaliban a fa és a „nehezebb” bútorok nyernek teret, addig a konyha a fehér bútorokkal sokkal szellősebb helynek tűnik, szinte már hétköznapi.  
Beépített konyhaszekrények, márvány munkalapok és borhűtő is megtalálható a helyiségben, amit a konyhasziget szel ketté. Első ránézésre tipikus amerikai konyha, ami minden sztárallűrtől mentes.
 
 
Természetesen ebben a kúriában is van kerti sütögetésre lehetőség, közvetlenül a teniszpálya mellett. A rattan bútorok tökéletes választásnak bizonyulnak ebbe a helyiségbe. 
 
 
36 millió forint nem kevés ezért a villáért havonta, nem igaz? 
 
Ez is érdekelhet:
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!