Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A magyarok legnagyobb találmányát dobták piacra – többé nem lesz titok, mit rejt a fagyasztó

Pörkölt, alaplé, lefagyasztott töltött káposzta? Többé nem kérdés, mit rejtenek a dobozok a mélyhűtőben! 

A magyar konyha egyik sajátossága, hogy szeretünk minden ételt lefagyasztani, a mélyhűtőben pedig fagyis vagy éppen tejfölös dobozban tárolni mindaddig, amíg egyik lustább napunkon úgy döntünk, hogy nincs kedvünk főzni, itt az ideje elfogyasztani a fagyasztós maradékot. Igen ám, de vajon mit rejtenek a színes falú, sokszor átláthatatlan dobozok? A Magyar Tej új, 850 grammos tejfölös vödrének hála többé nem kérdés, mi van a mélyhűtőben

A Magyar Tejföl megtalálta a rést a pajzson, és az évtizedek óta fejtörést okozó probléma kulcsát! Mostantól nem kérdés, mi van a dobozban, a doboz tetejére nyomtatott lista segítségével ugyanis csak egy kézmozdulat, és máris bejelölhetjük, mit rejt az a tejfölös vödör, amely már nem a tejföl tárolására szolgál. 

Mint az a Magyar Tej posztjánál is kiderül, mi, magyarok nagyon praktikusak és furfangosak vagyunk, ahány háztartás, annyiféle módon használjuk fel ezeket a dobozokat. Van, aki zsírosbödönnek, savanyúságos vödörnek használja, más paradicsompalántát ültet bele, vagy a horgászathoz szükséges csontikat tárolja benne feldátumozva. 

Az új tejfölös vödrök már országszerte kaphatóak, mi pedig nagyon hálásak vagyunk érte, hogy végre nem kell feleslegesen nyitogatni a mélyhűtött ételeket. 

U.i.: Mi az ásványvizes palackokra is raknánk hasonlót, túl sok emberrel esett már meg reggel, hogy „VÉLETLENÜL” a pálinkás palackot húzta meg palackozott víznek gondolván. 

Ez is érdekelhet: 

címlap: Facebook/Millásreggeli

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!