Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Már 150.000 konyhatündér és tech-fan mondott igent a Nosalty applikációjára, töltsd le MOST Te is!

Fedezd fel a főzés élményét a Nosalty applikációjának formabontó funkcióival, töltsd le és használd az eddigi legmenőbb magyar gasztroappot!

Magyarország vezető recept- és gasztromagazinja 2018 novemberében új applikációval jelentkezett, amelynek köszönhetően a Nosalty recept- és magazintartalmait ezentúl mobileszközeiden is böngészheted. A már 150.000 regisztrált felhasználó által letöltött alkalmazás rengeteg funkcióval segít a főzésben és a bevásárlásban.

  • A „Mit egyek ma?” a receptböngészést helyezi új dimenziókba. Ha nem tudod eldönteni, mi legyen a holnapi ebéd, ez a funkció nagy segítségedre lesz. Több ezernyi leves, főétel és desszert közül választhatod ki a neked tetsző fogásokat.
  • A főzéshez hozzávalók is kellenek. Hogy megkönnyítsd a dolgodat, a kiválasztott receptből rögtön add a bevásárlólistádhoz az alapanyagokat. Amire esetleg nincs szükséged, azt kihúzhatod a listából, de új termékeket is hozzátehetsz.
  • Fedezd fel a főzés új élményét az érintés nélkül lapozható főzésmódban”. Ezentúl nem kell azon aggódnod, hogy zsírfoltos lesz a telefonod, mert néhány suhintással, a képernyő megérintése nélkül végiglapozhatod egy-egy étel receptleírását.
  • Ezek mellett olyan szórakoztató elemeket találsz az alkalmazásban, mint például a „kajacsúszka”, melynek segítségével játékos módon, az adott étel jobbra vagy balra húzásával dönthetsz, mit ennél és főznél szívesen, és mit nem. Imádott ételeidet pedig könnyedén lementheted a „kedvenc receptek” közé.

Ha rendszeresen használod a Nosalty alkalmazását, izgalmas jelvényekkel (badge) gazdagodhatsz. Legyél te is „csirkefogó” vagy „pogimogul” néhány tematikus recept megtekintése után! 

Töltsd le a Google playből!

Töltsd le az App Store-ból!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!