Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Már 70 éve fagylaltot árul egy bácsi, és szerinte még mindig ez az íz a legjobb

Hárommillió tölcsér fagylaltot adott el 70 év alatt egy idős férfi, aki még 86 évesen formázza kanalával a gombócokat.

Valószínűleg kevés olyan ember van a Földön, mint Frank Penna, aki a fagylaltok igazi megszállottja. A 86 éves férfi már 70 éve dolgozik fagylaltosként. Karrierjét egy családi vállalkozásban kezdte 14 évesen, egy fagyiskocsiban. Hetven év alatt közel 3 millió tölcsér fagyit adott el az embereknek.

„A titok az, hogy jó minőséget adunk a pénzükért, és kedvesen bánunk az emberekkel... Egyikünk sem jobb a másiknál!” – mondta hatunokás nagypapa, aki jelenlegi munkahelyén, a Hull’s Pearson Parkban található fagylaltos bódéban 50 éve dolgozik. A kerek évforduló miatt, egy kisebb ünnepséget szerveztek Franknek.

Ez is érdekelhet!

Kiderítettük, melyik bolti csokifagyi a legjobb – 6-ot teszteltünk le belőlük

Az idős férfi rengeteg szép élményt szerzett a hosszú évek alatt, és nem gondolta volna, hogy még ilyen hosszú idő után is fagylaltosként fog dolgozni.

Frank azt is elárulta, hogy melyik a legjobb fagylaltja: a VANÍLIÁS. Nem véletlenül, Frank olasz nagyapja Francesco is fagylaltárus volt. Saját maga készítette a fagyiját, ami vaníliás volt. A 1800-as évek végén szinte csak ezt az ízt lehetett kapni mindenhol. Frank szerint manapság is ez az íz a legnépszerűbb.

Amiben viszont változást tapasztalt, az az ár. Régen néhány penny is elég volt fagyira, manapság azonban egy négytagú család akár 10 fontot (kb. 3600 Ft) otthagyhat a fagylaltárusnál.

Ezeket olvastad már?

via Metro

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!