Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A McDonald's elvesztette védjegyét a Big Mac felett - Vicces videóban gúnyolódik a Burger King

Elvesztette védjegyét a Big Mac felett a McDonald's, így mostantól bárki használhatja az elnevezést az EU teljes területén. A Burger King gyorsan kapott is az alkalmon.

Egy közel ötven éves pereskedés ért véget az ír Pat McDonagh és a világhírű McDonald's között – írja a Forbes.hu.

A világhírű gyorsétteremlánc egy Supermac nevű ír franchise tulajdonosának ment neki, aki szerintük jogtalanul használta fel nevében a 'Mac' kifejezést. A több évtizedig tartó huzavona végeredménye végül az ír tulajdonosnak kedvezett, az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala ugyanis kimondta, hogy a Big Mac kifejezést mostantól bárki felhasználhatja az EU teljes területén. 

A Meki legnagyobb konkurenciája, a Burger King rögtön kapott is az alkalmon, és egy igencsak erősre sikerült fricskát is odadörgölt a McDonald's – és a Big Mac – orra alá. A Burger King vásárlói olyan megújult névvel rendelkező hamburgerek közül választhattak, mint az „olyan, mint a Big Mac, csak finomabb és szaftosabb”  vagy a „bármi, csak nem Big Mac” szendvicsek, de van még „A Big Mac, ami tényleg nagy” szendvics és „Big Mac-szerű, de tényleg lángon grillezett” hambi is. 

EZ IS ÉRDEKES LEHET:

via: Forbes

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!