Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meg Ryan eladó otthonában nem erre számítottunk

Az 58 éves színésznő kivételesen nem plasztikai baklövései miatt kerül a címlapokra. Lessetek be az otthonába!

Meg Ryan kaliforniai otthona eladó, így lehetőségünk van kicsit bepillantani a színésznő egyik fényűző villájába. Bár a plasztikai műtétjei kevésbé sikerültek jól, ez a Montecitoban, Santa Barbarán található ingatlan egészen pazar látványt nyújt kívül-belül. 

A három háromszobás és három és fél fürdőszobás otthon természetesen minden luxust kielégít, külön pozitívuma, hogy a helyiségekben mertek színeket használni, meglepő módon, az étkezőben és a konyhában sem a fehér az uralkodó, hanem a zöld, szürke, és a barna különböző árnyalatai. 

Az olívazöld konyhabútor nagyon jól mutat a sötétebb tónusú járólappal.  A nyitott polcrendszer pedig külön pozitívuma a helyiségnek. A konyha további érdekessége, hogy két konyhasziget is helyet kapott benne, a másodikat terméskővel burkolták, ami gyakorlatilag étkezőként is funkcionál. A bronz bárszékek az ezüst kerettel pedig tökéletesen illenek mind a terméskőhöz, mind az összképbe.

Az egyszerűség, de kifinomult ízlés a mosókonyhában is jelen van. A márvány és a sötét barna beépített bútorok tökéletes választásnak bizonyulnak, a rengeteg tárolófelületről nem is beszélve. Tökéletesen a praktikumot szolgálják, ráadásul gyorsan rendet is lehet tenni, hála a sok szekrénynek.

A nappalinak is szenteljünk egy kis figyelmet

Megmondjuk őszintén nem számítottunk ezekre a praktikus és okos megoldásokra Meg Ryan otthonában, ami most 5 millió dollárért eladó.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Getty Images

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!