Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Még soha senki nem tudta megenni a világ legnagyobb nachos tálját

Legutóbb egy 22 éves nő próbálkozott befalni, de csúnyán kudarcot vallott.

1 kilogramm tortilla chips, 3 kilogramm marhaszegy, 1 kilogramm cheddar sajt és fél kilogramm tejföl, salsa szósz és guacamole – ebből áll a világ legnagyobb nachos tálja, amit az egy angliai étteremben árusítanak. Az óriási serpenyőben tálalt ételnek egyébként nem csak a súlya, hanem az ára is hatalmas, hiszen 40 fontba, azaz 16 ezer forintba kerül, de ha valakinek sikerül egyedül megennie, akkor természetesen nem kell kifizetnie az ételt. Sőt, az étterem még egy ajándék desszerttel is kedveskedik. A kalóriatartalma is igencsak meghökkentő, ugyanis 15 434 kalóriát tartalmaz.

Ezt szerette volna begyűrni Lily Cuthberton, de elég hamar jól lakott a finomsággal, csupán 35 percig próbálkozott. Annak ellenére sem sikerült neki, hogy előző este egy csomó sajtkrémes kekszet evett, hogy ezzel is tágítsa a gyomrát.

„Tudtam, hogy nagy, de nem gondoltam, hogy ilyen nagy lesz – rögtön tudtam, hogy lehetetlen küldetés, de szeretem a nachost, így megpróbáltam. 35 perc múlva abba kellett hagynom, mert tele lettem, a gyomrom már nem tudta kezelni, és a nachos tál soha nem akart elfogyni.” Lily elárulta, hogy azóta nem bír chipsre nézni, amit egyáltalán nem csodálunk a videót elnézve.

Ezeket olvastad már? 

via

Címlapkép: iStock 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!