Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyerekek tervezték meg az IKEA szupercuki plüssfiguráit

Immáron ötödik éve, hogy az IKEA gyermekek rajzaiból készít igazi plüssfigurákat. Megmutatjuk, idén melyik hat figura hódítja meg a világot. 
Az IKEA egyik legnagyszerűbb húzása, hogy immáron öt éve mindig kiadja SAGOSKATT  nevű kollekcióját, melynek figuráit a világ különböző pontjain élő gyermekek tervezik. Az IKEA minden évben egy rajzpályázat keretein belül választ ki néhány szerencsés gyereket, az eladott játékokból származó bevétel pedig az IKEA Let's Play for Change kampánya által számos helyi, gyermekeket támogató alapítványhoz jut el. 
 
 
A 2019-es kollekció egyik figurája nem más, mint Gurki, akit egy 9 éves német kisfiú, Kilian műve, aki nagyon szereti az uborkát, és abban reménykedik, hogy az ő általa tervezett figura más gyerekekkel is megszeretteti majd a zöldséget. 
 
 
A Kis Szörny névre hallgató kék figura a szintén 9 éves, Görögországból származó Thomas műve, ő azt reméli, hogy a plüssállatot szorongatva a gyerekek nem fognak majd félni sem a sötéttől, sem a szörnyektől. 
 
 
 
 
A legfiatalabb tervező egy 5 éves kisfiú, Darren Wing Hei Hong Kongból, aki egy zoknis szivárványt rajzolt le. Rully, a piros robot a 11 éves ciprusi Riana műve, aki elmondása szerint direkt olyan színeket választott a robotnak, amitől a fiúk és a lányok is egyaránt szívesen játszanak majd vele. A Szivárványos Zsiráf egy 6 éves, a Kanári-szigeteken élő kislány, Claudia műve, a lufikat tartó, Jesse névre hallgató kisegeret pedig a Jordániában élő 7 éves kisfiú, Noor műve. 
 
 
 
A magyar vásárlóknak sem kell már sokat várniuk a SAGOSKATT 2019-es kollekciójának megjelenéséig, a gyerekek által tervezett figurák a hazai IKEA áruházakban november és december között jelennek meg limitált kiadásban. A bevételből származó összeg egészét a többi országhoz hasonlóan az IKEA Magyarország is hazai szervezeteknek ajánlja majd fel.
 
 
Magyarországi pályázó eddig még nem nyert az IKEA Ifjú játéktervezők versenyén, október 25. és 27. között azonban újra itt a lehetőség, hogy a te gyermeked rajzából legyen igazi plüssfigura! Ezen a hétvégén mind a három IKEA áruházban rajzversenyre invitálják a gyerekeket, akiknek rajzai közül az IKEA zsűrije minden áruházból 15 továbbjutót választ ki. Minden fontos és részletes információt ITT találsz a pályázatról. 
 
A 6 legjobb alkotásából valódi puha játékfigurák készülnek, melyeket 2020 karácsonya előtt meg lehet majd vásárolni az IKEA áruházakban.
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!