Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Minden, amit érdemes RÁNTVA enni - mert sajnos jó magyarként függünk a panírtól

Ez a cikk a Nagy Bűnözés oltárán született. Úgy döntöttünk, nem bírjuk ki panír nélkül, és újra ráeszméltünk, hogy mi, magyarok mindent bebundázunk. Bizonyítékok következnek.

Tudjuk, hogy nem csak mi vagyunk panírmán nemzet, de akkor is kijelenthetjük, hogy a magyar háztartások és étlapok igen bőkezűen alkalmazzák ezt a konyhai technológiát. Tény, hogy idejétmúlt, tény, hogy egészségtelen, hiszen a bő olajban sült liszt-tojás-zsemlemorzsa nem annyira rost- és vitamingazdag vagy kalóriamentes, mint kéne, de az iskoláját, ha annyira jó.

A panír az, amit MINDENKI szeret, amitől még egy semmilyen tök is ehetővé válik egy gyerek számára, és amitől az önmagában is tökéletes hortobágyi palacsinta is eljut a Nirvánáig.

Ellenállhatatlan, ez egy axióma, visszafordíthatatlan, örök igazság, és ezen egy trendi egészségtudatos diéta sem fog tudni változtatni.

HÚSOK:

Mert hát ki szerint jobb egy natúr csirkemell szárazan és íztelenül, mint tocsogó panírban? Ahw.

HALAK:

Egy jó bundázott pontypatkó karácsonykor, tartárral, nyilván, és mindenki boldog.

ZÖLDSÉGEK:

Hát nehogy már meghagyjuk őket tök egészségesen: cukkini, patisszon, gomba, hagyma, karfiol, van itt minden, ami bundát kaphat.

GYÜMÖLCSÖK:

Mert hát ha már lúd, legyen kövér. Banán, szilva, barack, alma.

PALACSINTA:

Ez már a gyönyör felé vezető út első lépcsőfoka: leginkább sós, és sokszor maga a hortobágyi az, ami panírköntöst kap, de akár édes is lehet!

SAJT:

A rántott sajt a legtöbb magyar vendéglő étlapján még ma is a vegák megmentője.

MINDEN MÁS:

Tejbegríz, töltött káposzta (!), avokádó, te jó ég!

ééééééééééééééééés a RÁNTOTT PÁRIZSI! Legjobb főzelékfeltét ever:

Kell még mondanunk bármit is? Szánkban érezzük az áltisis menzát.

...ezeket is nézd meg:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!