Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy minden ízében egészséges termékcsalád!

Kezdd az egészséges táplálkozást az alapoknál ezekkel az egészségtudatos, modern termékekkel! (X)

Ha az egészséges táplálkozás és életmód kerül szóba, előfordul, hogy képletesen szólva a tetőnél kezdjük építeni a házat: vagyis a kinézet és az ezt szolgáló, gyakran egyoldalú diéták kerülnek előtérbe. Pedig a megvonáson alapuló étrendek sem élettani, sem pszichés szempontból nem tarthatók fenn hosszútávon, és szélsőséges esetben táplálkozási hiányállapotot okozhatnak.

Kezdjük inkább az alapoknál!

Sokkal helyesebb, ha az építkezést az alapoknál kezdjük, és azokra a tápanyagokra koncentrálunk, melyek egészségünk és közérzetünk szempontjából meghatározó szerepet játszanak.

Mindenekelőtt ide tartozik a szív- és érrendszer, valamint a csontok és a fogak egészsége. Ezek karbantartásában hű társunk lehet a Vénusz életmód termékcsalád, mely háromféle kenőmargarint és kétféle étolajat tartalmaz, és kifejezetten az egészségtudatos, modern táplálkozási igényekre készült.

Szívünk egészségét nagyban befolyásolja szervezetünk koleszterinszintje. A beszédes nevű Vénusz Cardio kenőmargarin rendszeres fogyasztása növényi szterintartalmának köszönhetően már három hét alatt csökkentheti a vér koleszterinszintjét. A változatos étrendbe illesztett Vénusz Omega3&6 étolaj és kenőmargarin omega-3 és omega-6 zsírsavtartalmuknak köszönhetően nemcsak a normál koleszterinszint fenntartásában segítenek, hanem esszenciális zsírsavakkal is ellátják szervezetünket. A Vénusz D-vitamin kenőmargarin és étolaj termékekben található D-vitamin pedig elősegíti a kalcium felszívódását, így gondoskodva a csontok és fogak egészségéről.

Kattints, és fedezd fel a Vénusz Életmód termékcsaládot!
 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!