Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mit eszik Ryan Gosling szerelme, Eva Mendes, hogy mindig ennyire jól néz ki?

Híresen gyönyörű nőktől az átlagosnál is izgibb tippeket olvasni, hogy mégis mitől ilyen szépek és vékonyak, mit esznek. Főleg, ha az illető Ryan Gosling gyerekeinek anyja.

1. Szinte mindig ugyanazt eszi 

Reggelire teljes kiőrlésű toast-ot eszik tojással – imádja, mivel annyira univerzális, és nagyon okosan úgy vallja, hogy a megfelelő fehérjebevitel indítja legjobban a napot.

Tojásos finomságok tőletek:

Ebédre is figyel rá, hogy valamiféle fehérje és rost mindig kerüljön a tányérra, mondjuk lazac és rizs vagy quinoa salátával, de simán eszi ugyanezt vacsira is.
Jelenleg, gyakorló anyaként inkább üzemanyagként gondol az evésre, és csak kutyafuttában kapkodja be a napi adagot.

2. Az edzés fontos ÉNIDŐ számára

Még akkor is szán rá időt, hogy nincs nagy kedve lemenni edzeni – mert ez az a pár óra, ami csak róla szól. Szezonon kívül heti 3 napot edz, amúgy ötöt, de eredmény szempontjából fontosnak tartja a pihenőidőt is.

3. Gyereket nevel, tehát sosem áll meg

Akinek van, tudja, miről beszél: két gyerekkel sosincs megállás: folyamatos mozgásban vagy, ha akarsz, se nagyon tudsz órákig ülni a kanapén. 

4. Sok víz

Mindig van nála egy palack víz, hogy rá legyen kényszerítve, hogy sokat igyon, hiszen a szépséghez a belső hidratálás alapvető. A halolajas étrend-kiegészítőkre és a kókuszolajra is esküszik – utóbbit az arcára keni.

5. Az intervall edzésre esküszik

Rossz hír, de ő sincs formában edzés nélkül. Régen futni járt, de mióta anya lett, kétszeresen is, intervall edzést csinál, azaz felváltva kocog és sprintel. Mivel az intenzív terhelési és pihenő szakaszok felváltva követik egymást, jóval előbb ér el hasonló hatásfokot, mint régen egy 40 perces pados futóedzéssel.

A kitörés és a guggolás is a barátai, mint a legtöbb, szép popsira vágyakozó nőnek, de porckorongsérv miatt ezt kicsit hanyagolja.

Olvass többet az intervallról edzőnktől itt!

Tények és tévhitek az intervall edzésről

6. Édesség – edzés után

Jó, ez így furán hangzik, de bevallottan imádja az édességet, és próbálja magát leszoktatni arról a régi rossz szokásról, hogy minden étkezés után egyen valami cukrosat. De edzés után néha becsúszik, mint önjutalmazás. Mondjuk heti 5 futással megértjük!

...ezeket láttad?

via delish

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!