Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Modern szerelmi történet, aminek főszereplői a tortellini és a twitter

Egy fiú a Twitteren lépésről-lépésre bemutatta egy lánynak a tortellini készítési fázisait. A végeredmény: egy tál finom tészta és szerelem.

Egy fiú és egy lány megismerkedik a Tinderen. Mindennapos eset, de ami utána következett, az a tészta iránti rajongás és a szerelem hollywoodi filmbe illő meséje. Kezdődött mindez azzal, hogy a társkereső alkalmazáson keresztül nem lehet képeket küldeni, ezért a fiú „tortellinis for tilly” – a lányt Tilly-nek hívják -  néven létrehozott egy Twitter profilt, ahol tweetről-tweetre bemutassa a lánynak, hogy miként készíti a tortellinit. Bár összesen csak hat fotóból és egy-egy mondatból áll a profil, több százezer kedvelést és több ezer megosztást kapott az október 30-án indult oldal.

A hobbi szakács gáláns gesztusán a teljes internet együttesen olvadozott köszönhetően a lány által megosztott tweetnek, amiben beszámol a srác tortellini útmutatójáról: több mint 470 ezer kedvelést és 78 ezer megosztást kapott a bejegyzés, ami a világ minden tájára eljutott. Kijelenthetjük, a szerelem él és pont olyan, mint a '90-es évek romantikus filmjeiben.

Bár nem mondhatni, hogy az oldal segítségével valaki tényleg meg tudna tanulni tortellinit készíteni, a legfontosabb mégis az utolsó két fotó. Az ötödik kép instrukciója az, hogy élvezd a munkád gyümölcsét, amiből egyenesen következik a hatodik pont, azaz a lány szívének meghódítása. A profil tanulsága szerint működött a recept, és a kreatív srác ezt is kipipálta.

Az ötletes udvarlási rituálé az internetezőket is megihlette, volt aki azt javasolta a lánynak, hogy menjen hozzá a fiúhoz, majd az esküvőn kizárólag tortellinit szolgáljanak fel.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!