A mosogatás jövője nem a kezeidben rejlik

Mosogass ötször hatékonyabban - ezt ma már megteheted! Egy jó mosogatógép hihetetlenül megkönnyíti az életed, mi most ezt ajánljuk! (x)

Manapság már mindent meg lehet rendelni, vagy mindenre van egy szolgáltatás, amely megkönnyíti az ember életét. Ha egy hosszú nap után nincs kedved főzni, és csak felkapod a telefont, hogy vacsorát rendelj, akkor miért kéne fáradtan a mosogatással bajlódnod? Nem kell, hisz mosogatni géppel is lehet.

A gépi mosogatás előnyei

Nem csak időt és energiát spórolhatsz egy mosogatógéppel: higiéniai előnyökkel is bír a tányérok efféle módon történő tisztítása. Talán az egyik legfontosabb ilyen tényező, hogy a gépi mosogatás jóval magasabb hőfokon történik, mint a kézi, így hatékonyabban elpusztítja a kórokozókat, valamint az új technológiáknak és adalékanyagoknak köszönhetően az edényeket patyolat tisztán veheted ki a gépből.

A Beko mosogatógép előnyei

A Beko mosogatógépeiben található AquaIntense zóna egy 180°-os forgókarral és egy 360°-os forgófejjel segíti a tisztítást, ezáltal akár 5-ször hatékonyabban[1] elmossák a „levakarhatatlan” ételmaradványokkal teli lábasokat és a zsíros serpenyőket.

Így vigyázz rá!

Azonban a mosogatás nem csak a kezedet, de a gépedet is megviseli. Havi egy tisztítás jóval megnövelheti mosogatógéped élettartamát. A Finish mosogatógép-tisztító folyadék 5x-ös hatásával gondoskodik géped karbantartásáról: eltávolítja a vízkövet, feloldja a lerakódott ételmaradványokat és zsírokat, megtisztítja a nehezen elérhető alkatrészeket, és még a kellemetlen szagokat is semlegesíti.


[1] Nemzetközi laboratóriumok által tesztelve intenzív 70°C programmal

Játssz velünk, és nyerd meg mindkét terméket!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!