Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mostantól ebben a városban is más lesz a Tesco

Október elejétől Kecskeméten és környékén is elkezdi házhozszállítási funkcióját működtetni a Tesco. A szupermarket ezzel az akcióval 1.6millió háztartást fog tudni elérni. 

Októbertől Kecskeméten és környékén is elérhetővé válik a Tesco házhozszállítási funkciója, melynek köszönhetően csaknem 215 ezer magyar lakos rendelheti meg az interneten a háztartásába szükséges élelmiszereket és egyéb eszközöket – írja a Napi.hu. 

Az online vásárlási funkció Kecskemétre, Ballószögre, Helvéciára, Nagykőrösre, Kiskunfélegyházára, Ceglédre, illetve Nyársapátra is megérkezik, így októbertől országosan már 129 településen vehető igénybe a szolgáltatás. 

A Tesco-nál a vásárlók kétórás idősávok kiválasztásával akár három hétre előre is leadhatják rendeléseiket, a kiszállítást pedig minden esetben reggel 8 és este 10 óra között lehet kérni. 
 
A vásárlók kétórás idősávok kiválasztásával, akár három hétre előre is leadhatják rendelésüket a közel 20 ezerféle, a kecskeméti áruházban elérhető termékekre, amelyek kiszállítását reggel 8 és este 10 óra között kérhetik.
 
A Tesco házhozszállítási szolgáltatása immáron hatodik éve elérhető Magyarországon, azóta az áruházlánc több, mint 20 millió rendelést teljesített. 
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!