Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mutatunk egy 1000 forintos megoldást, hogy még több helyed legyen a fagyasztóban

Ennél olcsóbb ötletet valószínűleg keresve sem találsz! 

Még azoknak sem egyszerű a fagyasztót átláthatóvá tenni, akik a rendszerezés nagymesterei. Miért is lenne az, mikor a fagyasztóban nem állnak rendelkezésünkre kisebb-nagyobb rekeszek, polcok, így általában minden ömlesztve kerül be oda. Hiába a címkézés, a különböző színkódok használata, egy idő után elveszünk a fagyasztott zacskók tengerében. 

Eleged van, hogy semmit sem találsz meg? Többször előfordult, hogy nem is azt sikerült kiolvasztani, amit szerettél volna? Semmi gond, ezért még nem kell hűtőszekrényt cserélni, vagy a Pinterestet bújni órákig, hogy megtaláld, milyen rendszerezési trükkök vannak erre a problémára. 
 
 

Mi tudunk egy egyszerűbb megoldást! 

 
Kicsit meglepő, de működik: fogj pár 1000-1200 forintos irattartót, és nemes egyszerűséggel tedd be a fagyasztóba, fektetve. 
 

Valahogy így: 

A műanyag vagy fém irattartók a legideálisabb kiegészítői a fagyasztónak, amik oldalra fektetve azonnal tökéletes méretű polcokká válnak. A kartonból készült irattárolókat nem ajánljuk, mivel átnedvesednek egy idő után. 
 
Tegyél be néhányat a fagyasztó másik szegletébe is, és tárold a gyümölcs- és zöldségzsákokat, fagyasztott szószokat, húsokat és a jégkockákat kedved szerint. Ennél egyszerűbben már nem is lehetne rendszerezni, hiszen időt, energiát, idegeskedést és nem utolsó sorban pénzt is spórolsz. Naná, hogy megér egy próbát! 
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!