Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nagy a balhé a Burger King új hamburgere körül

Múlt héten jelent meg az angol Burger Kingek kínálatában a vegetáriánusoknak készült halloumi burger, amelyről hamar kiderült, közel sem annyira húsmentes, mint gondolták.
Az új hamburger a leírások szerint kizárólag halloumi sajtból készül, saláta, hagyma, paradicsom és majonéz is található benne, így ha a vegánok nem is, a vegetáriánusok elméletileg teljesen nyugodtan fogyaszthatnák a gyorsétteremlánc legújabb szendvicsét. 
 
A hamburger azonban hamar kiverte a biztosítékot a húst nem fogyasztók körében. Bár tény, hogy maga a szendvics teljesen húsmentes, a halloumi sajt éppen ugyanabban az olajban sül ki, mint a csirkés és a halas húspogácsák. 
 
 
A Burger King rögtön válaszolt a vádakra, miszerint a szendvics tényleg nem 100%-osan húsmentes. A cég szóvivője azt nyilatkozta, a gyorsétteremlánc jelenleg nem tudja kivitelezni, hogy minden éttermében legyen egy olyan olajos fritőz, amelyben nem sütnek semmilyen húsból készült terméket.  
 
 
A cég mostantól nem vegetáriánus hamburgerként hirdeti új menüjét, egyszerűen csak húsmentes termékként lesz megjelölve az éttermekben.
 

EZ IS ÉRDEKES:

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!