Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nagyiprojekt: ,,Az éltet, hogy segíthetek!" - Eszter mama megmutatja, hogy 90-hez közel is élhet az ember a szenvedélyének

Megtudtuk az isteni krumplis rétes titkát egy 86 éves vagány nagyitól, aki a mai napig dolgozik. Beálltunk mellé segíteni.

Eszter mamát már láthattátok egy korábbi Nagyiprojekt epizódunkban, akkor édes réteseket hozott nektek. A 86 éves hölgy minden szerdán két tepsi különféle rétest készít a lánya reggelizőjében, az Anyám szerint-ben.

A mosolygós Eszter mama most főszerkesztőnket vette kezelésbe: Andris beállt mellé tekerni egyet. Most megcsodálhatod gőzölgő krumplis réteseiket!

Eszter mama krumplis rétesének receptjét itt találod!

A 86 éves réteskészítő mesélt a szakmájáról, férjeiről, a gyermekeiről, a rétesekről és arról, hogy idős korban sem szabad begubózni. Eszter Mama irigylésre méltó életigenlése, isteni teái és huncut poénjai szebbé tették a forgatási napot az Anyám szerint-ben. 

,,Nahát, nem is gondoltam, hogy csinos fiú is lesz itt, és megnézi ezt a vén banyát, hogy hogyan készíti a rétest!" – mondta nevetve Eszter mama, aki igazán megtalálta Andrissal a közös hangot.

Ezeket láttad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!