Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nagyot lépett mától a Spar - szuper megoldással válthatjuk ki a gyűlölt nejlont

A Sparban először lesznek kaphatóak azok az újrafelhasználható tasakok, melyekbe zöldséget, gyümölcsöt pakolhatunk, ezzel kiváltva a több száz év alatt lebomló műanyagot.

Jó hír: a Spar szeptember 10-től végre teljes országot lefedően értékesíti majd a műanyag zacskókat kiváltó zöldség- és gyümölcstároló, újrafelhasználható tasakjait.

A szerencsés győriek, tatabányaiak vagy szegediek már március óta találkozhatnak a Spar üzleteiben az 599 forintért beszerezhető, újrahasználható zöldség- és gyümölcstároló tasakokkal, a jó hír viszont az, hogy mostantól országszerte bevezetésre kerül a szuper, nejlonellenes megoldás.

Ezt is nézd meg!

Így nézett ki a konyhánk a '80-as években

A március óta tartó tesztidőszak a vártnál is sikeresebb volt, melynek során több mint 10.000 tasakot eladtak, a vásárlók pedig lelkesen fogadták az újítást.

A többször használatos tasakok legfőbb előnye, hogy használatuk által kevesebb műanyag zacskóra lesz szükség” - mondta Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője.

A zöldség- és gyümölcsrészlegekre kihelyezett újrahasználható, évekig használható tasakokat a vásárlók 599 forintért szerezhetik be. Az egységcsomagok 3 darab mosható és szalaggal jól zárható, többszöri használatra alkalmas tasakot tartalmaznak.

Tipp: a boltban való árumérlegelésnél ajánlatos előbb lemérni, aztán a tasakba helyezni a termékeket.

Ezeket is nézd meg:


via napi.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!