Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nagyott lépett a Nike - ennek a hírnek mindenki örülni fog, aki nem modellalkat

A Nike mindig is úttörő szerepet töltött be a sportolás népszerűsítésében. Egy újabb lépéssel mutatja be, hogy a mozgás mindenkié.

A Nike sportmárka újra nagyot lépett: plusz-size és para-sport (pl. lábprotézises) próbababákon mutatja be új női kollekcióját.

A Nike londoni zászlóshajóüzlete szerdán nyitotta meg az áruház megújított női üzletrészét, ahol széles körben kínálnak sportruházati termékeket a plus-size mérettel rendelkező, sportolni vágyó hölgyeknek is. (Hogy mi számít plus-size-nak, arra nem találtam egységes indformációt, egyes helyeken 40-42-44-es mérettől, de a divatszakmában állítólag már 36-os mérettől számítják.)

A Nike sajtóközleménye szerint: „A mozgás, sportolás sokoldalúságát és nyitottságát ünnepeljük azzal, hogy áruházunkban elsőként nem csak atlétaalkatú babákon mutatjuk be a termékeinket, hanem plusz-size és para-sportoló próbababákon is.”

A Nike 2017-ben indította el plusz-size kollekcióját, ezzel is segítve, hogy a túlsúllyal élők is minél nagyobb kedvvel vágjanak bele a sportolásba. Egyik fő üzenettüként hirdetik, hogy a mozgás mindenkié, és senki nem zárható ki a sportolás öröméből. Ezzel maximálisan egyetértek, szuper, hogy egy ekkora márka, mint a Nike kiáll a sokoldalúság és a tolerancia mellett. Csak így tovább! Remélem sokan követik majd ezt a szemléletet.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!