Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nagyszerű dologgal rukkolt elő a Lidl a szomszédban - nálunk mikor vezetik be?

Magyarország mellett Szlovákiában is 15 éves a Lidl áruházlánc. Északi szomszédunknál egy nagy újdonsággal rukkoltak elő.

Október 7-étől Szlovákiában is elérhető a Lidl webshopja. A német diszkontlánc 2004 szeptemberében nyitotta meg első boltjait az északi szomszédunknál, mára 137 egységük van az országban. Az évforduló alkalmából indították el az online boltot, ami más európai országokban, például Írországban, Csehországban, Németországban is működik

A webshopban csak háztartási eszközöket, ruházati termékeket és egyéb fogyasztási cikkeket lehet rendelni, élelmiszert nem. Ennek kapcsán Matús Gála, a Lidl Slovakia ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az online élelmiszerárusítás szerintük gazdaságilag nem működőképes modell, ezért nem akarnak vele foglalkozni. A szlovákiai boltláncok közül egyelőre csak a Tesco szállít házhoz élelmiszert.

A Lidl 50 euró feletti rendelés esetén ingyenesen szállít házhoz, ha a rendelés ez alatt van, akkor a szállítási díj 3,90 euró (kb. 1300 forint).

A Lidl más újdonsággal is készül Szlovákiában. Jövő év elejétől tervezik bevezetni a Lengyelországban és Ausztriában már jól működő Lidl Plus digitális hűségprogramot, melynek lényege, hogy a vásárlók kuponokra, sorsjegyekre és más akciós ajánlatokra tudnak lecsapni. 

Néhány hónapja megkerestük a Lidl Magyarországot azzal kapcsolatban, hogy hazánkban mikortól szállítanak majd házhoz bizonyos termékeket. A szolgáltatás bevezetésével kapcsolatban nem akartak semmilyen részletet elárulni. Kíváncsian várjuk, mikor csatlakoznak a szlovákokhoz és a csehekhez a webshop indításában.

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!