Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Napi cukiság: ennek a kislánynak egy ALDI-s szülinap volt a nagy álma

Nehéz elképzelni, hogy egy négy éves kislánynak az a legnagyobb álma, hogy ALDI-tematikájú szülinapi bulija legyen. Pedig van ilyen gyerek!

,,Ha nem az ALDI-ba megyünk vásárolni a négy éves lányommal, mindig számon kér, miért nem az ő kedvenc boltjába mentünk..." – nyilatkozta egy anyuka, akinek gyereke annyira szereti az ALDI-t, hogy születésnapjára egy igazi szupermarketes bulit rendeztek neki szülei. 

A mindössze négy éves Saylor nagyjából egy éve rajong a világszerte ismert szupermarketért, édesanyja, Meaghan pedig úgy döntött, mindent megtesz azért, hogy lánya születésnapja egy fergeteges ALDI-s buli legyen. Az anyuka elhozott a boltból néhány használaton kívüli kartondobozt, megalkotta a szupermarket közismert logóját, kartonból készült kasszáspultot készített a gyümölcsöknek, és szerzett egy nagyon mutatós egyenruhát is az ünnepeltnek. Az eredmény? Szerintünk nagyon aranyos! 

A süteményestálon található 25 centes kekszek a bevásárlókocsi használatához szükséges pénzérméket szimbolizálják (nálunk ezek 100 forintos érmék lennének), a vendégek pedig mind egy-egy „Saylor imádja az ALDI-t” feliratú cupcake-et kaptak a bulin.

A 40 fős buli az anyukának 150 dollárjába, vagyis nagyjából 45 ezer forintjába került díszítéssel, ételekkel és italokkal együtt. 

És hogy mi a slusszpoén? Azon kívül, hogy egy emlékezetes szülinapot rendezett a család Saylornak, az ALDI is felkereste a kislányt, és egy hatalmas ajándékcsomagot küldött neki a nagy nap alkalmából. 

,,Úgy hallottuk, nagy rajongója vagy az ALDI-nak, így hadd fejezzük ki mi is rajongásunkat irántad!" – írta az ALDI a szülinaposnak. 

Ez is érdekelhet: 

via és címlap Scarrymommy

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!