Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Napi cukiság: Ez az anyuka elképesztően viccesen és aranyosan örökítette meg kisfiát az első 12 hónapban

Egy fényképész anyuka elképesztő ötletességgel és egyszerűséggel örökítette meg újszülött kisfia növekedését, a végeredményért pedig most az egész világ rajong. 
Az amerikai Dani Giannandrea fotósként szakított minden babafotós hagyománnyal, és egy teljesen más útját választotta annak, hogyan örökítse meg második kisfia növekedésének fázisait. A marylandi család állítása szerint igazi pizzarajongó, Lorenzo nevű kisfiát pedig hónapról hónapra a következő módon fotózta le:
 
,,Lorenzo nagymamája kért meg, hogy csináljak egy olyan képsorozatot, amely valahogyan illik a kisfiam nevéhez és az olasz örökséghez, én pedig teljesen egyetértettem vele"- nyilatkozta az édesanya a Good Morning America-nak. 
 
A család nem mellesleg igazi pizzarajongó, a 12 hónap során főleg húsimádó, pesto-s és ananászos (hawaii) pizzával fotózták le a kisfiút.
A képsorozat az egész internetet meghódította, a fotós pedig egy jó tanáccsal is szolgált azoknak, akik esetleg követnék a fotós példáját: Legyen otthon mindenkinél egy jó pizzaszeletelő. 
 

EZ IS ÉRDEKELHET:

via: goodmorningamercia

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!