Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Napi cukiság: egy kórház ápolónői csemegeuborkának öltöztetik az újszülött kisbabákat

Az amerikai Pittsburgh városában a hétvégén különleges fesztivált tartottak, melynek keretein belül nem csak a felnőttek, de a város legkisebb lakói is ünnepi ruhát kaptak. 

Pittsburgh városában nagy volumenű fesztivált tartottak a hétvégén, amelynek a savanyúság és a csemegeuborka állt a középpontjában. Az államok keleti partján található város sok minden mellett arról is híres, hogy itt található a világszerte ismert Kraft Heinz márka központja is. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jamie Oliver (@jamieoliver) által megosztott bejegyzés,

Az itthon főleg ketchupjáról és konzervjeiről ismert márka Amerikában nagy mennyiségben állít elő savanyúságot, melynek külön fesztivált is rendeznek a város lakói. 

A hétvégén tartott Picklesburgh fesztiválra készülvén (a pickle az angol nyelvben savanyúságot jelent) a UPMC Magee Women’s Hospital ápolónői nagyon aranyos módon készültek fel az eseményre.

A női klinika újszülött kisbabái nem csak uborkás babaruhát kaptak az esemény kapcsán (amelyre viccesen a 'különleges küldemény' feliratot nyomtatták), de a dolgozók olyan hálózsákot és sapkát horgoltak a babáknak, amelyben mindannyian úgy néznek ki, mint egy adag kiságyakba fektetett csemegeuborka. 

A savanyúságot ünneplő fesztiválon nem mellesleg kizárólag savanyúságból készült ételeket lehet kóstolni, a legnagyobb attrakció pedig nem más, mint a savanyúságlé-ivó verseny. 

EZ IS ÉRDEKES: 

via thekitchn

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!