Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nem hiszed el mennyit fizetett ez a nő egyetlen kebabért

Állítólag az egész egy félreértés, de közel egy hónapja nem akarja az étterem visszafizetni a vásárlónak a pénzét, aki egy kisebb vagyont hagyott ott a kebabért.

Egy amerikai turista miután elfogyasztotta kebabját egy helyi étteremben, Izraelben, kártyával fizette ki ételét. A számlát azonban hibásan állították ki és 10.100 sékelt, vagyis átszámítva mintegy 860 ezer forintnak megfelelő összeget vontak le a nő bankkártyájáról. A hölgy azután vette észre a hibát, miután levonták az összeget a számlájáról.

A nő szólt az étterem tulajdonosainak, akik elnézést kértek és megígérték, hogy visszautalják a pénzét. Ez még augusztus 12-én történt, de azóta sem érkezett meg a turista pénze. Kétségbeesésében végül a Facebookon kért segítséget, aminek nyomán még az izraeli sajtó is elkezdett foglalkozni az üggyel.

„Így működik. Nincs étlap. A turistáktól 80 sékelt (közel 7000 forintot) kérnek egy kebabért, aztán euróban vagy dollárban fizettetik ki velük. Néha észreveszik, máskor viszont odaadják a bankkártyájukat aztán aláírják a blokkot. A 80-at látják, a dollár szó néha nincs is feltüntetve” – mesélte az étterem egyik volt alkalmazottja egy helyi csatornának.

Azóta történt előrelépés az ügyben, ugyanis a megkárosított hölgyet felhívták az étterem tulajai és bocsánatot kértek tőle, hogy még mindig nem utalták vissza a kebabja árát, továbbá biztosították arról, hogy már kapcsolatba léptek a bankkal. A nő nagyon reménykedik benne, hogy pár nap múlva újra a kártyáján lesz a 860 ezer forint és végre lezárhatja ezt az ügyet.   

Ezt olvastad már? 

Címlapkép: iStock

via nlc.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!