Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nem sokan szeretnének ilyen csokrot kapni Valentin-napon – vagy mégis?

Közeleg a Valentin-nap, ha pedig szeretnénk valami igazán különleges csokorral meglepni a szerettünket, a csirkenuggets-csokor tökéletes választás! 

Hamarosan elérkezik február 14-e, ezzel pedig a szerelmesek napja, amikor meglepjük a kedvest egy doboz bonbonnal vagy egy szép virágcsokorral. Vagy mondjuk a kettővel együtt. Mármint akkor, ha egyáltalán ünnepeljük ezt a jeles eseményt. Sokaknak, közöttük nekem sem jelent sokat ez az ünnep, inkább Bálint-napként gondolok rá, viszont szép lassan engedek a csábításnak, és egy finom sütire bármikor el tudok csábulni a szívecskés csomagolások tengerében. 

Színes cukorkák, egy szál virág, kézzel sütött édesség, mindenhonnan özönlenek az ötletek, hogy még rózsaszínebben lássunk minket. Most pedig egy újabb trend hódít a gasztronómiára és a szerelmesek ünnepére érzékeny szereplők körében, ez pedig nem más, mint az étel és az esztétikum ötvözete, a csirkenuggetsből készült virágcsokor!

Van, aki szószt is mellékel hozzá gálánsan:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mariah (@life_of_snail_insta) által megosztott bejegyzés,

A dolog amúgy nem új keletű, mert az ötlet már tavaly októberben felszántotta a közösségi médiát – legismertebb szereplőjéről mi is írtunk korábban. Egy hölgy ugyanis ilyen, csirkefalatkákból álló csokrot ajándékozott frissen házasodott unokatestvérének. Azóta pedig sorra töltik fel a hasonló csokorkreálmányokat a megihletett szerelmesek, van, aki olyan leleményes volt, hogy még egy kis sültkrumpli-virágföldet is beleálmodott a tökéletes ajándékba. 

A „virágföldes” verzió

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yesenis Garcia (@cubanmarthastewart) által megosztott bejegyzés,

Ha tehát nincsen ötletünk, és a barátnőnk, barátunk nem annyira édesszájú, a gyorséttermi ihletésű, virágkötészeti kompozíció képébe rejtett falatok lehengerlő hatást keltenek majd. 

Szép csomagolásba rejtve

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Claire Louise Grant (@mrs_claire_grant) által megosztott bejegyzés,

Az a rossz hírünk, hogy ahogyan a vágott virág is elhervad idővel, a csirkés csokor sem tart örökké – szóval ha nem vágja az ajándékozott az ajándékozóhoz, akkor érdemes rögtön elfogyasztani.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!