Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nem találod ki, miből készült ez a gyönyörű esküvői torta

Teljesen rendhagyó esküvői tortát választott a nagy napra egy fiatal pár. A sajtos őrületet nektek is látnotok kell!

Az esküvők egyik legizgalmasabb része, azon túl, hogy örök hűséget fogad egymásnak a pár, kétség kívül a torta felvágása jelenti. Legalábbis az ismerőseim nagy része, engem is beleértve, alig várja, hogy az édességet begurítsák, és kezdetét vegye a szeletelés. 

Egy Massachusetts-i jegyespár, Alexandra Crishma és Dylan Johnson új szintre emelte a desszertünnepélyt, amikor kitalálták, hogy négy szintes tortájukat teljes egészében sajtból fogják elkészíttetni. Nem sajttorta, hanem sajtból készült torta!

Molly Quill fotográfus lenyűgöző képeken örökítette meg a nagy napot és a korántsem mindennapi kreációt. Ki mondta ugyanis, hogy egy torta csakis édes lehet? A friss házasok mindkét tagja inkább a sós ízeket részesíti előnyben – egészen konkrétan a sajtok legnagyobb rajongóinak vallják magukat. 

A négy szintet óriási lendülettel találták ki: a torta végül, nem túl meglepő módon, különböző típusú sajtokból épült fel.

Alulra egy guriga Alp Bossom sajt került, felette egy brie foglalt helyet, ami a Délice nevet viseli, harmadik rétegként egy gazdag, szarvasgombás Truffle Tremor következett, a „hab a tortán”  pedig a Vermont-i Bijou volt.

A tortákat édes társaikhoz hasonlóan virágdekoráció díszítette, és különböző kenyerek, szalámi, sonka is járt hozzá, de akinek ez már túl sok volt a sósból, az természetesen a süteményes asztalról is csipegethetett némi édességet.

A torta ára egyébként igen borsos volt: 380 fontba került, ami több mint 150 ezer forint.


Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Insider/Molly Quill

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!