Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nem trendkövetők, mégis csodaszépek: 15 konyha, ahol bármikor főznél

A konyha az otthon lelke, aminek nem kell a legújabb divattrendeknek megfelelnie ahhoz, hogy öröm legyen benne a főzés.

A 2019-es konyhatrendek fő csapásirányát már tudjuk: öko- és okoskonyhák kápráztatnak el bennünket, ahol a háztartási gépeket már az okostelefonjainkkal is össze tudjuk kapcsolni. Egy ilyen helyen sütés-főzés az örömnél is több: igazi élmény.

Vannak azonban olyan otthonok, ahol a konyhák nem követik a legújabb trendeket sem funkcionalitásban, sem anyagokban, és felszereltségük sem a legmodernebb technika alkotta, mégis elképesztően gyönyörűek. Mutatjuk!

1. Remek választás a bársony, mint anyag megjelenése a konyhában. Stílust és egyediséget ad a helyiségnek.

2. Színeket mindenhova, így a konyhába is. A világos helyiséget csak tovább emeli a harsány színválasztás. Mi elfogadnánk!

3. Egyszerű és letisztult, ahol a kékesszürke és a fehér tökéletes kombinációban van egymással.

4. A fa mindig is jolly joker anyag és az is marad, amíg világ, a világ. A zöld szín ritkábban tűnik fel a konyhában, de a fa burkolatnak még ez a szín is jól áll!

5. Minőségi anyagok találkozása a természettel. Praktikus, rengeteget tárolóhellyel rendelkező konyha, ami óriási piros pont, hiszen egy-egy serpenyőből vagy edényből sosem elég.6. Modern, bohém és nagyon egyedi. Nagy kedvencünk a lámpa, itt ő uralja a teret!

7. Elegancia a köbön. A szürke-fehér színkombinációk mellé illesztett pikáns elem a krómozott felület, ami egyfajta eleganciával öltözteti fel a helyiséget.8. Kék a konyhában? Határozottan igen! Tökéletesen simulékony szín, aminek minden jól áll.9. Még akkor is, ha a kék szín csak a kiegészítők formájában bukkan fel….10. Rendkívül egyszerű, nem túlgondolt konyha, mégis bármikor főznénk benne. A kilátás pedig…mindent visz!11. A kevesebb, néha több – tartja a mondás, ami ennél a konyhánál is tökéletesen igaz!12. Maga a megtestesült elegancia. Akik nem az új, mindinkább a letűnt korok nagy szerelmesei, azoknak biztos inspirációként szolgál ez a csodálatos konyha:13. Funkcionalitás és praktikusság egy helyen. Kényelmes és egyedi megoldásokat nem nélkülöz ez a konyha sem.14. Merjünk színeket használni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a konyha. 

15. A mediterrán stílus az utóbbi időkben háttérbe szorult, pedig nem szabadna elfelejteni. Ki főzne itt a családnak egy jó kiadós ebédet?

Ezeket olvastad már?

Forrás: ElleDecor

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!