Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nézd csak! Végre neked is lehet olyan konyhád, mint amilyen a kedvenc filmjeidben van

Egy kreatív csapat nem mindennapi ötlettel rukkolt elő: létrehozta egy-két híres film konyhájának 3D-s modelljét, amik alapján bárki berendezheti a sajátját.

A HomeAdvisor nevű honlap – ami lakástulajdonosokat köt össze profi felújítókkal – , egy rendkívül szuper és ötletes projekt keretében létrehozta a kedvenc filmjeinkből ismert konyhák 3D-s modelljeit.

Mindig is Amélie Poulain apró, de nagyon színes párizsi konyhája varázsolt el? Vagy inkább a Szex és New York cuki Charlotte-jának tágas, konyhaszigetes, modern konyhája áll hozzád közelebb? Az elkészült, 3D-s modellekből könnyen meríthetsz ötleteket, amik segítségével egyből Párizsban vagy New Yorkban találhatod magad:

Amélie konyhája (Amélie csodálatos élete)Charlotte konyhája (Szex és New York 2.)

Beru Lars konyhája (Star Wars)

A felsorolásból nagy kedvencünk Beru Lars konyhája. Ha valami igazán futurisztikus helyen szeretnéd gyúrni a tésztát vagy elkészíteni a reggeli tojásrántottát, akkor ma már ennek sincs akadálya.

Holly Golightly konyhája (Álom luxuskivitelben)

Megőrülsz a 60-as évek Amerikájáért? Akkor Holly konyhája telitalálat, itt ugyanis valóban megelevenedik a múlt!

Owens család konyhája (Átkozott boszorkák)


Az Owens család konyhája igazán tágas, a családi élet valódi színtere. Egy olyan központi helye a lakásnak, ahol mindennek megvan a maga helye. Mire vársz? Lépj Sandra Bullock és Nicole Kidman nyomdokaiba!

Ezeket olvastad már?

Forrás: ApartmentTherapy

Címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!