Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A "Nicsak, ki beszél!" sztárjának olasz típusú konyhája egy csoda

Kirstie Alley, a Nicsak, ki beszél sztárjának kaliforniai otthona maga a csoda. És a konyha? Arra nehéz bármit is mondani!

Az 1932-ben épült olasz stílusú kúrián Kirstie Alley és családja közel két évtizedig élt. A villa jelenleg 12 millió dollárért eladó.Ennek apropóján pedig csodálatos képek készültek a ház belső helyiségeiről is. A hat hálószobás, hét fürdőszobás villa egyes részei – mint például a nappali vagy az előszoba – csodálatos díszítést kaptak. Kicsit olyan, mintha egy olasz kastélyban találnánk magunkat. A házhoz egyébként kisebb patakok, tavak is tartoznak, amik csak tovább emelik a hely fényét.A tágas, eleganciával itatott helyiségek mellett természetesen a konyhán is megakadt a szemünk, ami egyszerre modern és klasszikus is, és aminek még a zöld, magasfényű csempe is szuperül áll. A konyha egyediségét egyértelműen a központi elem, a csillár adja.  Kicsit ódzkodva vennénk fel a kötényünket egy ilyen „úri” konyhában, de annyi biztos, aki itt főz, király vagy királynőként teszi!

Érdekes választásnak bizonyultak az étkezőben lévő színes, inkább fotelre emlékeztető székek, de a színeltolás miatt szervezésén elkülönül a konyhától, így nem túl zavaró.
Az elegancia és a hatalmas csillárok az egész házban jelen vannak, így a hálószobában is:

Nehéz eldönteni, hogy beköltöznénk-e vagy sem egy igazi, 21. századi kastélyba, de annyi biztos, hogy a konyhát elfogadnánk úgy, ahogy van!

Ezeket olvastad már?

via Today

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

witch
witch / witch Sun, 2019-06-23 17:50

Nem az a fontos, hogy hol lakunk, hanem kivel? Ha szeretjuk azt akivel lakunk, akkor egy szoba konyhas lakas is otthonna valik. Ha viszont ki nem allhatunk senkit, aki korulottunk van, akkor az ilyen luxus kastely is maga a pokol.