Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olyan ételt fejleszt a KFC, aminek láttán azt kérdezed majd: HOGY MI?

Muszáj valamilyen alternatívát találni a hagyományos rántott csirkére, ha a gyorsétteremlánc a vegetáriánusokat is meg akarja szólítani.

A világon elsőként vegetáriánus rántott csirkét (igen, jól olvasod!) próbál meg kifejleszteni a KFC. Az egyelőre még csak tervekben, és kísérletekben szereplő ételt várhatóan Nagy-Britanniában dobnák először piacra. A „csirkefalatok” nem másból készülnének, mint a vegetáriánusok és vegánok húshelyettesítőjéből: szejtánból

A brit KFC láncok hét éven belül szeretnék 20%-kal csökkenteni az ételek kalóriatartalmát tálcánként. Ennek egyik módja lehet, hogy több vegetáriánus terméket kínálnak majd az éttermeikben.

A tervek szerint a vega falatkákat egyébként ugyanazzal a 11 titkos fűszerrel készítik majd, mint Sanders ezredes hagyományos csirkefalatjait. A receptúra fejlesztése egyelőre korai stádiumban van. A KFC-nél azt tervezik, hogy még idén sikerül minden akadályt átlépni, és jövőre már az éttermekben lehet az új termék.

A gyorsétteremláncok egyre nyitottabbak a vegán és vegetáriánus életmódot követők felé. Nem is olyan rég a McDonald's dobta piacra első vegán burgerét, aminek nagy sikere lett.

Ezeket olvastad már?

via FoodBeast

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!