Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Őrület, mennyit költöttünk tavaly húsvéti sonkára!

Rekordmennyiségű pénzt költöttünk tavaly húsvéti sonkára és csokoládéra, az idei évben pedig még ezt az összeget is felülmúlhatjuk. A boltok különleges ajánlatokkal készülnek.

Idén húsvétkor még a tavalyinál is több pénzt költhetünk sonkára és édességekre – írja a Világgazdaság. 

A tavalyi évben 8 milliárd forintot költöttünk húsvéti sonkákra (ez 4200 kilogrammnak megfelelő hús), 4,5 milliárd forintot édességekre, idén pedig még ezt a számot is felülmúlhatjuk, ugyanis legalább 8-10 százalékkal nagyobb bevételt hozhat az ünnep, mint az előző évben. 

Az ünnephez közeledve folyamatosan nő a forgalom is, húsvéti termékeket már március elejétől kezdve forgalmaznak a különböző szupermarketek. A Világgazdaság körképe szerint a CBA üzletek például két húsvéti hullámra számítanak, míg április elején a száraz élelmiszerek és az édességek fogynak inkább, addig a húsvét előtti héten már a sonka, a tojás,a torma és a zöldségek lesznek a legkeresettebb árucikkek. 

Bár nagypéntek, húsvétvasárnap és húsvéthétfő mind munkaszüneti napnak minősül, a SPAR az azt megelőző napokon ( csütörtök és szombat) meghosszabbított nyitva tartás várható azokban az üzletekben, ahol erre láthatóan igény van.

EZ IS ÉRDEKELHET:

via:Világgazdaság

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!