Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

#20percegészség ősszel is!

Fitt az ősz! Egy rendezvény, ahol egy egész napot tölthetsz az egészség jegyében - válaszd te is a tápláló ételeket és a napi testmozgást! Szeptember 16-án ott a helyed! (x)

Az ősszel együtt megérkeztek a rövidebb nappalok, a hűvösebb idő, az iskolával és a munkával járó pörgős hétköznapok is. Ilyenkor még a szokásosnál is fontosabb az egészséges étkezés – ami mellett természetesen elengedhetetlen, hogy figyeljünk a testmozgásra is. A vasárnap megrendezésre kerülő Fitt az ősz! rendezvény tökéletes alkalom arra, hogy egy egész napot töltsünk az egészség jegyében, szervezetünket pedig tápláló, egészséges fogásokkal készítsük fel a mindennapi kihívásokra.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén szeptember 16-án a MOM Sport Uszoda és Sportközpont ad otthont a Fitt az ősz! sporteseménynek. Reggel 9-től 16:30-ig – többek között – kedvedre izzadhatsz szuperhatékony Zona-edzéseken, best bodyzhatsz Katus Attilával, megismerkedhetsz a capoeira-aerobikkal vagy akár egy alakreform edzést is végigcsinálhatsz Rubint Rékával!

#20percegészség – MKB stand

A különböző edzések mellett a kiállítók között olyan izgalmas és ismert márkákkal is találkozhatsz, akik elkötelezettek az egészséges életmód és a tudatos táplálkozás mellett. Többek között az MKB Bank #20percegészség programjának standját is meglátogathatod, és megismerkedhetsz #20percegészség kampányukkal, mellyel mindenkit arra buzdítanak, hogy fektessen napi 20 percet az egészségbe. A program keretében sztárbloggerek avagy mentorok segítenek életmódot váltani könnyen követhető 20 perces tippekkel a mozgás, táplálkozás, család és sajátidő témakörében.

Csodás zabkásareceptek a Nosalty oldaláról

Látogassatok el a kampány honlapjára, szemezgessetek a különböző cikkek és egészséges receptek között, és készítsétek el a 20 perc alatt elkészíthető tápláló zabkását reggelire, mely garantáltan elegendő erőt ad majd a vasárnapi edzéshez.

A rendezvény mottója: #20percegészség, #20percmozgás, #20percsajátidő.

Vasárnap találkozunk! Mozgásra fel!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!