Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paris Hilton főzőműsora igazi kínzóeszköz azoknak, akik fogtak már valaha fakanalat

Paris Hilton saját főzőműsort indított el You Tube csatornáján, a celebek királynője pedig rögtön be is bizonyította, miért nem láttuk őt eddig soha konyhában dolgozni. 

Bár Paris Hiltonról az utóbbi években keveset hallhattunk, a híresség hatalmas szerencsénkre nem tűnt el, és egy igazán szórakoztató főzőműsorral tért vissza, amelynek lényegét még az is megérti, aki nem jártas az angol nyelvben. 

A „Cook with Paris” vagyis Főzz Paris-szel című You Tube műsornak egyelőre még csak egy részét mutatták be, a végeredményt tekintve pedig nagyon kíváncsian várjuk, lesz-e folytatás. 

Mert mi is történik igazából a 15 perces videóban? 

A milliárdos Hilton lány lasagne-t próbál főzni hatalmas konyhájában, sofőrkesztyűben. Első lépésként kibont egy csomag lasagne tésztát, és a még frissen eresztett hatalmas lábasnyi HIDEG vízbe bele is rakja az egészet. 

Az igazán szórakoztató részek csak ezután jönnek, a teljesség igénye nélkül a legjobb pillanatok egyike az, amikor Paris belefárad a szörnyű sajtreszelésbe (előre is sajnáljuk az asszisztenst, aki nem reszelt sajtot vásárolt neki), vagy amikor a serpenyőbe dobált darált húst két hatalmas sütőlapáttal próbálja eloszlatni, a spatulát pedig – bár nem ismeri fel – magabiztosan használja a rikotta és a tojás elkeveréséhez. A gyémántberakásos szemüveg elengedhetetlen, ha nem akarod, hogy elkenődjön a szempillaspirálod hagymavágás közben, és nagyon fontos, hogy kívül és belül is mindig hidratáld magad, még főzés közben is. 

Bár a szerkesztőségünkben többen is inkább kikapcsolták a videót (valahol ott fogyott el a türelem, ahol Paris leteszi a hagymákat és kijelenti, hogy az ő főztjébe nem szükséges hagymát vágni), összességében nagyon szórakoztató műsort láthatunk, hiszen valószínűleg maga Paris Hilton is tisztában van saját képességeivel. Vagy nincs, és akkor még viccesebb az egész történet. 

Ez is érdekelhet: 

via 24.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

andi0317
andi0317 Sat, 2020-01-18 00:03

1-2 napja láttam ezt a videót. Majd' kiestek a szemeim... Ez tényleg kínzás volt nézni, de abba se tudtam hagyni, kíváncsi voltam, mi jöhet még, meddig van még lejjebb.
Annyira sok "kedvenc" részem van benne, hogy fel se tudom sorolni, de pár dolgot talán kiemelnék: nem egyszer hangzik el Paris szájából, hogy ő ezt így szokta csinálni, úgy szokta csinálni... -látszik, hogy nem szokta :); unalmas a sajtreszelés, na meg veszélyes is, így valaki elég egyértelműen megcsinálta helyette.
Ami talán az i-re a pont: a vége. Amikor összeállítja, már akkor is majd' kifolyik a tepsi szélén, de még fóliát is tesz rá és érdekes módon gyönyörű lasagna-t vesz ki a sütőből. Az alufóliára egy deka sajt nem tapadt rá (nem lééééétezik), egy csepp se folyt ki a szószból...
Részben remélem, hogy ez egy nagyon rossz vicc és több videója már nem lesz (tuti lesz, kell megint neki a pénz), részben pedig már várom a következő szerencsétlenkedését, amin szörnyülködhetünk majd.