Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rázd bikinibe magad - készülj velünk a strandszezonra! Új sorozatunkkal ebben segítünk nektek

Ezzel a cikkel indul új sorozatunk, amellyel segítünk nektek abban, hogy minél jobb formába lendülhessetek a strandszezonra. Rázd bikinibe magad, segítünk!

Nyakunkon a nyár, és ezzel együtt a bikiniszezon is – most már tényleg itt az ideje a felkészülésnek. A jó hír, hogy egészséges, kiegyensúlyozott, szélsőséges önsanyargatástól mentes fogyással is van esély 6-8 kg-tól megszabadulni június végéig. Ebben segítünk most nektek „Rázd bikinibe magad!” sorozatunkkal.

Új, a nyári felkészülést segítő sorozatunkban rendszeresen találkozhattok majd olyan szakértői írásokkal – dietetikus szakértőink tollából -, amelyek segítenek megérteni a kiegyensúlyozott fogyókúra alapelveit, amelyek megcáfolnak majd néhány népszerű tévhitet, és nem utolsó sorban, amelyek hétköznapi, gyakorlati tanácsokkal látnak majd el titeket a felkészülésben. Emellett rendszeresen mutatunk majd be dietetikus által összeállított, minden szükséges tápanyagot a megfelelő mennyiségben és minőségben tartalmazó, kiegyensúlyozott napi mintaétrendeket is.

A kiegyensúlyozott fogyókúrának fontos pillérei a megfelelő energia- (kcal) és tápanyagbevitel. Az extrém alacsony kalóriatartalmú, illetve az egyes tápanyagokban, pl. szénhidrátban szélsőségesen szegény étrendek rövidtávon hozhatnak eredményeket, de hosszú távon biztosan nem eredményeznek tartós, stabil testtömegcsökkenést, és inkább károsak egészségünkre nézve, mint hasznosak. Mintaétrendjeinkkel és egész sorozatunkkal arra törekszünk, hogy olyan módon szabadulhassatok meg a felesleges kilóitoktól, amivel biztosan nem ártotok az egészségeteknek!

Itt meg is találhatjátok az első mintaétrendünket:

Mintaétrend 1: 1500 kcal/160 g szénhidrát

Tartsatok velünk, kalandra fel!

Olvasd el kapcsolódó cikkeinket is!:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!