Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Richard Gere élelmiszercsomagokkal segített a hajón ragadt menekülteknek

Richard Gere Toszkánában nyaralt feleségével és gyermekével, mikor is arról kapott hírt, hogy az olasz partok közelében 121 menekült ragadt egy hajón. 

A 69 éves amerikai színész azon hírességek közé tartozik, aki nem azért tesz jót az emberekkel, hogy minél nagyobb hírverés legyen körülötte. Richard Gere olaszországi nyaralása közben értesült arról, hogy nem messze nyaralójától egy Open Arms nevű segélyhajón 121 menekült várja, hogy beengedjék őket Olaszországba – írja a 24.hu

A főleg líbiai menekülteket szállító hajó viszont politikai okokra hivatkozva nem horgonyozhat le Olaszországban, így a tengeren rekedve nagy esély volt rá, hogy előbb-utóbb elfogy az élelmiszer a hajón. Gere újságíró feleségének segítségével felvette a kapcsolatot a hajót működtető spanyol szervezettel, és nem sokkal később rengeteg élelmiszercsomaggal és vízzel felszerelkezve megérkezett a hajóra, ahol ő maga osztotta szét a csomagokat. 

A színész több órát töltött a hajón, beszélgetett az ott ragadt emberekkel sőt, még párhónapos kisfiáról is mutatott nekik képeket. 

EZ IS ÉRDEKES: 

via 24.hu, Dailymail

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!