Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A Romantic énekesnője újra lefogyott - 10 hónap alatt 60 kilót adott le, ilyen most

Hihetetlen eredmény - de a módszer semmiképp sem sorolható a követendő, egészséges módszerek közé.

Az egy dolog, hogy újraalakult a Romantic együttes, de Katinka, a formáció (egyik) énekesnője olyan brutális fogyást abszolvált kevesebb, mint egy éven belül (nem először), hogy alig lehet ráismerni.

10 hónap alatt 60 kilót fogyott, azaz egy átlagos nő teljes testsúlyát adta le.

Ezt láttad már?

75 kilótól szabadult meg 7 hónap alatt, most másoknak is segítene az ismert hazai étteremtulajdonos

A Mokka vendége volt reggel, ahol arról mesélt, hogy bár most elégedett a súlyával, fél, hogy mint legutóbb, most is visszakúsznak majd a kilók, ha nem tartja a nagyon szigorú, és szakértői szemmel erősen megkérdőjelezhető diétát, ugyanis kizárólag a cukor- és a hizlaló ételek megvonásával érte el célját, de nem sportolt.

A Nosalty dietetikusa például mindenképpen az egyéni étrendet, a szakértői konzultációt és a teljes életmódváltást javasolja, olvassatok tanácsairól itt vagy itt.

“Anyukám úgy etetett, mint a libát. Nem volt megállás. A szülőnek nagy felelőssége van ebben. Az én gyerekem nem lesz kövér, nem fogja átélni, amit én. Szerintem anyukám még most sem tudja, hogy mi az a fehérje és a szénhidrát” – nyilatkozta 2 évvel azelőtt Katinka, és úgy tűnik, rendületlenül hisz is ebben. 

A fogyás azonban, bár nagyon meggyőzőnek tűnik, állítólag vitaminhiányt eredményezett nála, és megereszkedett bőrt, amivel szintén kezdeni szeretne valamit később.

A videót itt nézhetitek meg:

Ezt is nézd meg!

via

címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!