Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A Rossz anyák sztárja hamarosan 40 lesz, de még sosem volt ilyen jó formában

A színésznő rengeteg edz mostanában, aminek meg is van az eredménye.

Kristen Bell hamarosan 40 éves lesz, de ez egyáltalán nem látszik a testén. A folyamatos edzéseknek köszönhetően jobban néz ki, mint valaha, amit most egy Instagram-storyban is megmutatott.

A sztár annak ellenére sem hagyja ki az edzéseket, hogy éppen nyaral, és persze az utána következő kötelező szelfit sem. A fotón jól látszik, hogy Kristennek sikerült elérnie, hogy mind a 6 kocka látszódjon a hasán.

Mégis mit edz?

Kristen Los Angeles-ben egy Studio Metamorphosis nevű helyre jár, ahol a crossfitt és a pilates kombinált gyakorlatsorait csinálják. Egyes számítások szerint egy edzés alatt 1000 kalóriát lehet elégetni, ami elég soknak számít. A nyaralás alatt, vagy ha éppen nem Los Angeles-ben tartózkodik, akkor egy sima kombinált edzést végez, amiben váltogatja a kardió és súlyzós gyakorlatokat.

Az étrendje

A színésznő a táplálkozásra is nagyon odafigyel, mert rettentően fontos számára, hogy egészséges alapanyagokat vigyen be a szervezetébe. Rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszik, estére pedig legtöbbször tésztát választ, amit csicseriborsóval dob fel. A napi tápanyagbevitelét mindig úgy állítja össze, hogy odafigyel a zsírok, fehérjék és szénhidrátok megfelelő minőségére, mennyiségére és arányára.

A színésznő az élő példa arra, hogy sosem késő belevágni az egészséges életmódba.

Ezt olvastad már?

via

Címlapfotó: Instagram 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!