Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sokan ijesztő emberarcot látnak ebbe a kesudióba

Egy nő teljesen megdöbbent, hogy néz ki a kesudió, mielőtt az asztalunkra kerül, mások pedig úgy vélik, egyenesen emberarcra emlékeztet a rágcsálnivaló!

Biztos veletek is előfordult már, hogy egyes ételekben felfedeztetek egy alakzatot vagy arcot. Colleen Ballinger, Broadway-sztár osztotta meg azt a képet, amely ledöbbentette az olvasókat, és aminek egyszerű főszereplője a kesudió. Sokan nem tudták ugyanis, hogyan is néz ki ez a magféle, mielőtt még a kedvelt snackzacskókba kerül, és elkezdjük eszegetni, ezét őket teljesen letaglózta ez a látvány:

Az igazi sokk viszont csak ezután érkezett, az emberek ugyanis nemcsak azon lepődtek meg, hogy min is nő a kesudió, hanem azon is, ahogyan kinéz a leszedetlen termés. A legtöbben ugyanis egy emberi arcot látnak benne, ráadásul ijesztő formában!

A kesudió egyébként a képen is látható kis kesualmákból nő ki, azokkal együtt szüretelik le. Piros, sárga és zöld színekben pompázik, és kiegészítő gyümölcsként tartják számon. Ez a rész csak pár napig fogyasztható, nagyon gyorsan megromlik, ellentétben a jól ismert nassolnivalóval.

Sokan egy morcos urat látnak benne, mások szerint annyira félelmetes, hogy jobb is, hogy eddig nem kellett szembesülniük kedvenc csemegéjük előéletével, egyesek pedig rémálmoktól tartanak, amiket ellepnek a kis „kesuemberek”. 

Mások nem a vicces oldalát látták meg a történetnek, és épp a kesudió betakarítása ellen léptek fel hozzászólásaikban, ugyanis a munkálatok során használt vegyi anyagok miatt súlyos égési sérüléseket okozhat a begyűjtésük

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!