Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sorozatot kap a leghíresebb és legmegosztóbb klímaaktivista, Greta Thunberg

Sokan istenítik, sokan pedig ki nem állhatják, megosztónak, erőszakosnak tartják, vagy csak simán kinevetik, mert fiatal. Mégis elérte, hogy a Földdel foglalkozzunk végre.

Sorozatot kap a BBC Studios gondozásában Greta Thunberg klímaaktivista. Tény, hogy megosztó egyéniség, és sokan attól sem riadnak vissza, hogy összeesküvés-elméletet sejtsenek népszerűsége mögött, a legtöbben viszont egyetértenek abban, hogy nélküle fele annyian sem foglalkoznának ilyen szinteken a klímakatasztrófával és környezetvédelemmel, mint most. Ez pedig pozitív.

Most pedig sorozatot kap

A BBC Showcase jelentette be, hogy tudományos részlege sorozatot készítene a svédek és a világ talán leghíresebb klímaaktivistájáról, a most 17 éves Greta Thunbergről – írja  Filmtekercs.hu.

Ez is érdekelhet:

Kiderült, melyik gabonatej az, amelyikkel a legkevesebbet ártunk a Földnek

Sajnos egyelőre címet, dátumot, pontos részleteket nem tudni, a sorozatot viszont körvonalazták a készítők:

„A sorozat Greta nemzetközi keresztes háborúját követi majd, ami a klímaváltozás elleni küzdelem frontvonalába helyezte őt a világ néhány legkülönlegesebb helyszínén, amelyeken Greta felfedezi, milyen lehetőségeink vannak a változás és az okozott károk mérséklésére. Utazásai közben nemcsak vezető kutatókkal, de politikai vezérekkel és az üzleti élet legsúlyosabb személyiségeivel is találkozik, velük együtt tárja fel a tudományos bizonyítékokat, és változásra serkenti őket.


A film Greta saját felnövekvését is követi, amint folyamatosan szembe kerül az inaktivitás valós következményeivel. Láthatjuk majd néhány csendes pillanatát is, miközben azokat a beszédeket írja, amelyeket mára a világ minden részén közvetítenek és elemeznek: egy tinédzser életét, amely senki máséhoz nem fogható.”

VÁRJUK!

Ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!