Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sörtúra Prágában, ahol együtt ünnepeltük a világgal a Staropramen 150. szülinapját

A Staropramen 150-ik évfordulóját a legendás sör szülőhelyén, Prágában ünnepeltük.

Szeptember 12-én a Staropramen 150. születésnapjának egész éves ünneplése ért tetőpontjára Prága szívében, a Smíchov negyedben található sörfőzdében. A világ minden tájáról, több mint 1300 vendéggel együtt gyűltünk össze a márka 150 évvel ezelőtti alapításának helyszínén.

A Prága szívében, a Smichov negyedben található Staropramen sörfőzdében rendezett jubileumi ünnepség középpontjában a cég alapítása és az azóta íródott története állt. 
31 különböző országból, így Magyarországról is,  1300 vendég gyűlt össze, hogy együtt ünnepeljék meg a Staropramen egész világon átívelő történetét.

Az estét finom ételek széles választékával tették feledhetetlenné, melyeket a Staropramen sörfőzői válogatták úgy össze, hogy azok teljes harmóniában legyenek a Staropramen portfóliójából felszolgált sörökkel.

Az este megkoronázásaként a legendás Nile Rodgers & Chic élő zenéje szórakoztatta a vendégeket– mindezt a Staropramen otthonának gyönyörű látképével a háttérben -, feledhetetlen élménnyé téve az estét.

Az esemény számára ideális helyszínt biztosított a Staropramen sörfőzdéje. Ugyanezen a helyen, 1869-ben, egy maroknyi cseh kisiparos, kereskedő és tisztviselő írta alá ennek az ízig vérig cseh sörfőzdének az alapító okiratát.

Idén ugyanezek a több évszázados falak nyújtottak otthont a Staropramen sikerét ünneplő eseménynek – amely visszatekintést nyújtott az elmúlt 150 év működésére, elővetített lehetőségeket a következő 150 évre, biztosítva ezzel, hogy a hasonlóan örömteli pillanatokat jövőben is megünnepelhessük.

És ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!