Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sose találnád ki, mi van ennek az OREO-nak a közepén....ez az új mánia, brrrr

Egészen elképesztő ízesítéssel turbózta fel a jól ismert krémesen lágy Oreo kekszet egy amerikai férfi, a töltetékbe ugyanis savanyú uborkát rejtett.    

Egy amerikai üzletlánc tulajdonosa, Bill Kelly első hallásra nem éppen étvágygerjesztő módon savanyúsággal töltött Oreo kekszek árusításába kezdett. 

A klasszikus édesség előállításának igen egyszerű folyamatát úgy írta le a „feltaláló”, hogy a két kakaós kekszlap közé egy leheletvékony szelet savanyú uborkát helyeztek, majd az összeállítás után csokoládéval borították az ismert édességet, hiszen azzal minden finomabb. 

Azt állítja, ugyan furcsának tűnhet az ízkombináció, a vásárlók mégis megőrülnek érte, három darabos csomagolásban pedig közel 3000 forintért az édes-savanyú élvezetre vágyóké lehet.

Az édességek nagy bánatunkra csak Pennsylvaniában és Ohióban érhetők el, de ha véletlenül arra járunk, további izgalmas ételeket és italokat kóstolhatunk a savanyúságok szerelmesétől. A Grandpa Joe’s Candy Shop-ban ugyanis szinte minden megtalálható savanyú formában. Legyen szó szódáról, nyalókáról vagy akár vattacukorról. 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Grandpa Joe's

Via people.com

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!