Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sosem találnád ki, hogyan eszi II. Erzsébet Királynő a banánt!

Őfelsége különleges étkezési szokásai minden alkalommal felbolygatják az internet népét, ezúttal a banánnal való viszonyáról derültek ki belső információk.
Ahogy arról már korábban is írtunk, az angol királyi családnak van néhány furcsa étkezési szokása. Károly herceg például sosem ebédel, reggelire viszont csakis olyan főtt tojást eszik, amelyet nem több és nem kevesebb, mint négy percig főztek neki. Fülöp herceg nem eszik semmit, ami organikus, a királyi család legújabb tagja Meghan Markle reggelijéből pedig sosem maradhat ki a brazil acai gyümölcs. 
 
 
A legkülönösebb étkezési szokásokkal persze maga Őfelsége, II. Erzsébet királynő rendelkezik. Kedvenc étele az étcsokoládé, sosem eszik fokhagymát, gyümölcseit pedig mindig egy sárga ételhordó dobozból fogyasztja.
 
Legkülönösebb szokása újfent az, ahogyan a BANÁNT eszi. Nem gondoltuk volna, hogy a klasszikus módon túl egyéb megoldást is lehet választani a déli gyümölcs elfogyasztásához, de természetesen erre is rácáfol a királynő, aki a királyi család egyik séfje szerint késsel és villával eszi a banánt,
 

nehogy úgy tűnjön, mintha egy majom enné!

Őfelsége furcsa evési szokásáról először 2007-ben írt könyvében Darren McGrady, aki éveken keresztül főzött a királyi családnak. 
McGrady szerint a királynő először a banán két végét vágja le, a banán héját meghagyva felszeleteli a gyümölcsöt – így „könnyebben” eltávolítja a héjat – , majd apró darabokra vágva villával csipegeti el a káliumban gazdag desszertet.
 
 
Az egykori séf szerint a királynő máskülönben a keményítőmentes táplálkozást részesíti előnyben, és ha nem hivatalos vacsorákon vesz részt, igyekszik elkerülni az olyan fogásokat, amelyek krumplit, rizst vagy tésztát tartalmaznak. 
 

Ez is érdekes lehet:

 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!