Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sosem találnád ki, mi a Terminátor kedvence - most belenézhetsz Arnold Schwarzenegger hűtőjébe

Hihetetlen, de a Terminátor már majdnem átállt a vegán életmódra, egy dologról képtelen csak lemondani. 

Arnold Schwarzenegger 72 évesen, egy szívműtét után is elképesztően jó formában van, sikerének titkát a Men’s Health videójában el is árulja, sőt még a hűtőjébe is beleshetünk.

A színész a majdnem 10 perces videóban elmondja, hogy mára már alig eszik húst, csak a barátainak készít steaket, és a tejről is lemondott, egyedül a tojást nem tudta elhagyni. Reggelire is egy ebből készült turmixot készít, amibe egy kevés mandulatejet és gyümölcsöt rak még. 

Egyébként a felvételből az is kiderül, hogy Schwarzenegger sem volt mindig ennyire tudatos és mindenféle szemetet megevett. Ma már egyáltalán nem eszik fehér kenyeret és cukrot, főleg zöldségeket, gyümölcsöket, illetve zabkását fogyaszt, egyik kedvence pedig a görögdinnye. Az alkoholos italokat azért szokott inni, például tequilát, a citromos radler pedig mindig megtalálható a hűtőjében.

A szívműtéte ellenére nem hagyta abba az edzést sem, de azért arra figyelni kell, hogy túl megerőltető gyakorlatokat ne végezzen. Minden nap igyekszik lemenni a terembe, ahová a legtöbbször már alapból biciklivel érkezik.

Most hogy minden megtudtál a Terminátor étkezési szokásairól, a végére itt hagyjuk neked Arnold legjobb mondatát:

"ne feledd, hogy minden kalóriát, amit beviszel, neked kell majd elégetni, ezt senki nem csinálja meg helyetted.”

Ezt olvastad már? 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!