Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült spárgás és tojásos panini – a legfullosabb szendvics

Füstölt sonka, tojás, mozzarella és spárga, ezek a finomságok mind benne vannak ebben a csodás szendvicsben. Nézzétek, hogyan készítettük el! (x)

Először a spárgát pirítjuk, aztán ugyanabban a serpenyőben a tojást sütjük. A félbevágott bagettben első préselésű Vénusz natúr kenőmargarinnal ágyazunk meg a füstölt sonkára tálalt, rántottára halmozott spárgának és a szeletelt mozzarellának. Ennél kiadósabb és látványosabb szendvicset nehéz elképzelni. De ne is képzelegj, ha már úgyis van minden alapanyagod otthon húsvétkor, készítsd el, vagy maradékmentő receptnek sem semmi!
A receptet itt találod!

Nézd meg a receptvideónkat itt:

Keress még több margarint a Vénusz kínálatában itt!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!