Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sütőtök+hús? Kiváló kombináció! 10 egészséges húsos-sütőtökös recept, tervezd be a menübe!

A fűszeres hús és az édeskés sütőtök szuperül kiegészítik egymást. Próbáld ki bármelyiket - nem fogod megbánni!
Szólj hozzá!

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Puliszkas
Puliszkas Mon, 2017-10-30 01:59

Jól gondolod,nem vagyok tisztában a gépeléssel,kézzel tanultam írni és nem érdekel milyen szabályok jelentek meg, vagy változtak azóta.Nem látom,hol hazudtam,de precíz világodban te biztos jobban tudod.Nem érdekelnek az emberiségellenes erőkről való képzelgéseid,más dolgok foglalkoztatnak,de nem tartom fontosnak,hogy itt tetszelegjek velük.Nem értem,ilyen magasröptű olvasmányok után,mi érdekeset tud neked mondani egy ilyen kis mezei oldal.Hagyd meg nekünk azt a bűnt,hogy azt együnk ami jólesik.Jut eszembe!A sok mindent külön írjuk.Na,jóccakát.

trópusi fóka
trópusi fóka Fri, 2017-10-27 22:49

A hús(os) és az egészséges szót egy mondatban szerepeltetni vagy szándékos félrevezetés, vagy tudatlanságból fakad. A hús a halál információját hordozza, tehát eleve nem lehet egészséges semmilyen hús vagy húsipari termék.

Puliszkas
Puliszkas Sat, 2017-10-28 14:12

Gondolom tisztában vagy azzal,hogy léteznek más vélemények is,tehát nem biztos,hogy a tied mindenek felett érvényes vagy igaz.Meg azt is tudod,remélem,hogy vannak mindenféle vegetáriánus és vegán oldalak,ott talán megkapod az irányt amire vágysz.

trópusi fóka
trópusi fóka Sun, 2017-10-29 22:29

Gondolom, nem vagy tisztában azzal, hogy az írásjelek után szóközt kell hagyni. Ezért most szólok. És azt is helyreteszem, aki hazugságokat terjeszt, legyen az egy dietetikus egy hivatalos oldalon vagy egy hozzászóló egy fórumon. Régóta követem már az emberiségellenes erők tevékenységét ezen a bolygón, nem egy könyvet elolvastam a táplálkozástudományról*, és magamon is sokmindent megtapasztaltam, tehát tudom, mit beszélek (vagyis írok). Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem a vega és vegán oldalakra, azokat is olvasgatom.
* Csak kettő: Hans-Ulrich Grimm: A leves hazudik; Dr. Ralph Bircher: Szigorúan bizalmas - A táplálkozástan titkos dokumentumai