Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szalmonellaveszély: ezt a népszerű terméket hívja vissza a Lidl

A fogyasztók egészségének védelme érdekében az Aranykorona Zrt. visszahívja ezt a 10 darabos tojásterméket. 

A fogyasztók egészségének védelme érdekében az Aranykorona Zrt. visszahívja azon 10 darabos friss tojás, A osztályú, M méretű termékét, amelyen a megadott csomagolóüzem-azonosító és a következő minőségmegőrzési idők valamelyike szerepel:

Csomagolóüzem azonosító: HU-06-TCS-001

Minőségmegőrzési idő:

27.07.2020
01.08.2020
07.08.2020
14.08.2020

A Lidl honlapján a következőket írták:

A visszahívás oka, hogy a gyártó telephelyén hatósági ellenőrzés során szalmonella-szennyezettséget azonosítottak, amelyről az Aranykorona Zrt. értesítette vállalatunkat. A szalmonella baktériumok elszaporodva fertőző megbetegedést okozhatnak. Az alapos hőkezelés azonban a szalmonella baktériumokat elpusztítja, így a szalmonellás megbetegedés elkerülésének érdekében a tojást a csomagoláson feltüntetett információnak megfelelően főzést, sütést követően ajánlott fogyasztani.

A terméket regionálisan értékesítették, az érintett üzletek listája a www.lidl.hu weboldalon érhető el. A honlapon elérhető listában nem szereplő üzleteinkben a termék nem került forgalomba.

Kérjük Vásárlóinkat, amennyiben a fenti termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem szíveskedjenek azt bármely üzletünkbe visszavinni. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – természetesen visszatérítjük. A termékvisszahívás kizárólag a fenti csomagolóüzem azonosítójú és minőségmegőrzési idejű 10 darabos friss tojás, A osztályú, M méretű termékünket érinti, a termék más csomagolóüzem számú és minőségmegőrzési idejű tételeire, illetve a Lidl által forgalmazott más termékekre a visszahívás nem vonatkozik.

A termék gyártója az Aranykorona Zrt. elnézést kér az okozott kellemetlenségért. 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Getty Images

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!