Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szemét ajándékkal csapta be apját egy nő, mégis mindenki sírva nevet a csínytevésén

Az énekesnő már két éve is elsütött egy hasonló csínyt, az apja mégsem jött rá az átverésre.

Judy Brown, skót énekesnő megrögzött csínytevő, imádja megviccelni az embereket. Két éve, karácsonykor például kelbimbót csomagolt az édesapjának a Ferrero Rocher bonbonok csomagolópapírjaiba, és azt adta neki ajándékba. Tavaly sértetlenül hagyta a csokoládékat, hogy apja azt higgye, csak egyszeri alkalomról volt szó. Judy azonban most karácsonykor újra lecsapott.

A nő a nyers kelbimbókat csokiba mártotta, majd mogyoróba forgatta, hogy a kis gömbök úgy nézzenek ki, mint a valódi Ferrero Rocher bonbonok. A csokis kelbimbókat végül az eredeti csomagolásba tette, és alaposan visszaragasztotta, hogy úgy tűnjön, mintha bontatlan lenne.

Az apuka állítólag az elején még picit gyanakodott, de végül mit sem sejtve beleharapott egy csokis kelbimbóba, ezzel nagy örömet okozva lányának. Judy a közösségi oldalán számolt be a csínytevésről. A posztjait azóta már több tízezren nézték és osztották meg.

Szerintetek is szemét húzás volt, amit a lány tett? Egyszer talán érdemes kipróbálni ezt a csínytevést, hátha mosolyt csalunk vele az ajándékozott, és mások arcára.

Ezeket olvastad már?

via Insider

Szólj hozzá!

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

lewega
lewega Thu, 2019-01-03 09:13

Ha jó kis fűszeres vízben megfőzte előtte a kelbimbót, akkor az csak jó lehet!

használd_a_disqust
használd_a_disqust Thu, 2019-01-03 17:44

Nyers, mint ahogy a cikkben írták. Meg a tweetben is ott van, hogy raw. Ami annyit tesz, hogy nyers. Semi fűszerws víz. NEm beszélve róla, hogy a fűszeres vízben főtt csokoládéba mártott kelbimbó szerintem kész undor.

használd_a_disqust
használd_a_disqust Wed, 2019-01-02 22:37

Hát, tuti a hajába dörgölném, lányom ide avagy oda. Az biztos, hogy a arcomra mosolyt nem csalna, ellenben hozzávágnék hirtelen minden kezem ügyébe kerülőt. Brrr. Kelbimbó nyersen.