Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A szerkesztőség legcukibb kiskori kajás fotói

Kikutattuk azokat a fotóinkat, amelyeken valamilyen étellel szereplünk egy felvételen - így szilveszter és újév fele muszáj nosztalgiázni!

Halálosan cuki – és néha ciki – képek a gyerekkorunkból. Neked is van ilyen, igaz? Valljuk be, hogy karácsony táján, a rokonlátogatások rengetegében szinte kötelező fényképeket nézegetni – magunkról is. Mi most azokra voltunk kíváncsiak, amelyeken ételekkel szerepelnek kedves kollégáink, illetve mi magunk...íme!

Hering András főszerkesztő nem ad a halászléből!

András már gyerekkorában is odavolt a halászléért. Ha bárki kételkedne, hogy ő egyedül meg tudja-e enni az egész tállal, akkor csak a szemébe kell nézni, és nyilvánvalóvá válik, hogy bizony az egészet be fogja tolni, egy olyan nagy kanállal, ami akkora, mint a feje. 

Petra – videós rovatvezető esete a citrommal

Kollégánk kiskorában sokat csuklott, akkoriban pedig az volt a korszakos elv, hogy a citrom erre a legjobb gyógyír. Petra babaként arról lett híres nagyszülői körben, hogy szenvtelenül, rezzenéstelen arccal ette a citromot, akkor is, amikor nem csuklott. Érdekes ízlése van...

Viki – felelős szerkesztő és bármilyen édesség

Boldog gyermek marcipánnal a kezében, húsos-hurkás combjain némi főzött csokoládéval. A szeme pedig azért csillog, mert meglátott még valami nyalánkságot a szoba másik sarkában. 

Stefi – szerkesztő-riporter, akinek kedves étele az ÉTEL

Tipikus csokis arcú kisgyerekfotó, amelyen látszik, Stefinek a kaja rettenetesen fontos. Ő volt az a baba, aki már négy hónaposan tolta befele a nyeles csirkecombot, pedig kb. 5 foga volt. Ezen a képen nem tudni, mit eszik, de kedveli.  

Zsófi – social media manager, aki régen sem ért rá semmire

Minden perc számít, így kolléganőnk bilizés közben ebédel ezen a „kevéssé kínos” fotón. A képhez több kommentárt nem kell fűzni.

Azt hiszem, bátran kijelenthetjük, szerencsénk van, hogy a mi korunkban a jó humorral megáldott szüleink nem töltötték fel az internetre ezeket a képeket. Főleg az utolsót, igaz, Zsófi?

EZEKET LÁTTAD?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!