Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A "Szikla" fotója teljesen felrobbantotta a netet - azért elég megdöbbentő ez a kép

Mi teljesen megértjük azokat, akik nem hitték el, hogy évekkel ezelőtt készült róla ez a kép.  

Dwayne „The Rock” Johnsonról sokan valószínűleg azt gondolják, hogy mindig kopasz, izmos és kissé szigorú arcú (egészen addig, míg el nem mosolyodik) srác volt, már nagyon fiatalon is. Sokat nem tévednek, ez derült ki a Szikla legújabb Instagram képéből.

Íme a híres kép Dwayneről:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

Szinte hihetetlen, de itt még csak 15 éves Dwayne. Egy átlag tini sráchoz képest sokkal izmosabb, szőrösebb és idősebbnek tűnik. A kissé idétlen bajusza még jobban öregíti és a sűrű fekete haját is nehéz megszokni. Követői sem igazán hitték el neki, hogy így festett tiniként, sokan ijesztőnek találják, mások pedig különböző színészekhez hasonlítják.

A poszt alatt egyébként, Dwayne elárulja, hogy nem éppen volt felhőtlen számára ez az időszak, ugyanis ekkortájt kellett Hawaii-ról Tennessee-be költözniük, ahol nem ment túl jól a beilleszkedés.

„Az új középiskolában mindenki (diák és tanár is) úgy bánt velem, mintha pestises lennék, és kerültek, mert azt hitték, beépített rendőr vagyok” – írta a poszt szövegébe. Valószínűleg azóta már ő is csak röhög ezen az időszakon. Azért a mostani Szikla sokkal jobban bejön, nem? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már? 

via

Címlapkép: Instagram

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!